Gratis online præsentation: Vær med til at fejre lanceringen af ETS6

Dato for eventet: 25.11.2021

ETS6 KNX

Lanceringen af ETS6, den nyeste version af KNX-værktøjet, der integrerer over 8000 kompatible produkter fra mere end 500 producenter, tager den globale, åbne standard for integreret bygningskontrol til nye højder.

Torsdag 25. november fra klokken 14.00-15.00 har du muligheden for at få et indblik i, hvad det nye software har at tilbyde.

Repræsentanter fra KNX National Group Denmark giver dig en online præsentation, hvor du vil blive klogere på programmets primære funktioner. Efter præsentationen vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Præsentationen er gratis og vil foregå online på Microsoft Teams, og du vil ved tilmelding få en e-mail med et link til arrangementet.

Tilmeldingsfrist er tirsdag 23. november.

 

ETS6 – hvad er nyt?

Browserlignende interface med en let og fleksibel vindueshåndtering. Flere vinduer gør det nemt at kontrollere og sammenligne data inden for et projekt eller mellem flere projekter.

Cloudlicenser som et alternativ til dongler.

Forbedret projektarkiv med udvidede samarbejdsfunktioner, der gør det muligt for flere personer at arbejde på det samme projekt.

ETS6 Security bygger på og forbedrer de funktioner, som ETS5 Professional tilbyder til håndtering af KNX Data Secure og KNX IP Secure-enheder.

KNX IoT System forbinder KNX med enheder uden for KNX-verdenen.

 

Hvis du har lyst og mulighed for at deltage, skal du du udfylde denne formular:

Tilmeld dig eventet