Se eller gense vores webinar om ETS6

ETS6 - KNX National Group Denmark

Se eller gense vores webinar om ETS6

Som et led af ETS6Days 2021 præsenterede vi ETS6 – den nyeste version af KNX-værktøjet, der integrerer over 8.000 kompatible produkter fra mere end 500 producenter og tager den globale, åbne standard for integreret bygningskontrol til nye højder.

 

Nåede du ikke at deltage?

Som medlem af KNX National Group Denmark kan du gratis se webinaret. Det eneste du skal gøre er at skrive til os på knx@jjkommunikation.dk med dit medlemsnummer, og så sender vi dig et link til webinaret.

Hvis du endnu ikke er medlem og gerne vil se webinaret, så kan du blive medlem i dag.

Du kan enten vælge et medlemskab, hvor du får direkte indflydelse på foreningens aktiviteter, eller vælge et gratis medlemskab og holde dig opdateret på den nyeste viden inden for KNX.

Tilmeld dig her.

Ved indmeldelse sender vi dig et link til webinaret.

 

ETS6 – hvad er nyt?

Browserlignende interface med en let og fleksibel vindueshåndtering. Flere vinduer gør det nemt at kontrollere og sammenligne data inden for et projekt eller mellem flere projekter.

Cloudlicenser som et alternativ til dongler.

Forbedret projektarkiv med udvidede samarbejdsfunktioner, der gør det muligt for flere personer at arbejde på det samme projekt.

ETS6 Security bygger på og forbedrer de funktioner, som ETS5 Professional tilbyder til håndtering af KNX Data Secure og KNX IP Secure-enheder.

KNX IoT System forbinder KNX med enheder uden for KNX-verdenen.