Bliv en del af et ambitiøst fællesskab

Er du ved at uddanne dig til elektriker, maskinmester eller ingeniør og interesserer du dig for bygningsautomation og -styring, så træd ind i fremtiden med et gratis medlemskab af KNX. Ved at blive medlem af KNX kan du holde dig opdateret på nyeste viden inden for KNX, allerede imens du er studerende.

3 gode grunde til at blive medlem

  • Nyheder via e-mail
  • Invitation til KNX-dagen
  • Gratis viden om bygningsautomation og
    -styring og KNX

Samtidig får du mulighed for at blive en del af et stærkt og ambitiøst fællesskab af mennesker, der alle interesserer sig for KNX.

Du kan også godt blive gratis medlem, selvom du ikke er studerende. Hvis du interesserer dig for KNX, og gerne vil vide mere om det, kan du også blive medlem.

Bliv medlem

Er du klar til den grønne omstilling?

40 procent af Danmarks samlede energiforbrug kommer i dag fra boliger og bygninger. Men ved hjælp af bygningsautomation og -styring kan vi bidrage til den grønne omstilling og forme fremtidens bæredygtige bygningsdrift. KNX-teknologi er derfor en del af løsningen på, hvordan vi kan reducere energiforbruget i Danmark.

Læs mere

Hold dig opdateret om KNX

KNX National Group Denmark er stedet, hvor du får ny viden, eller får opdateret din viden om intelligent bygningsautomation. Du kan også deltage i gratis webinarer og møde ligesindede, der også interesserer sig for bygningsautomation og -styring.

Bliv medlem