Microsoft HQ Denmark

Den 22. oktober 2015 leverede Hoffmann A/S nøglerne til Microsofts nye hovedkontor i Lyngby og overlod hermed bygningen til dens nye lejere fra Microsoft. Bygningen er konstrueret som to forskudte kubik, der smelter sammen. De to kubik udgør den vestlige og østlige fløj på henholdsvis seks og syv etager.

Energieffektivitet

Brugen af automatiserede funktioner sparer allerede energi i enhver installation. Især brugen af KNX har et stort potentiale for yderligere energibesparelser, hvilket kan bidrage til et bedre miljøaftryk. Ved at udbrede KNX til flere funktioner og applikationer kan energibesparelser på op til 60 procent blive realiseret. Takket være KNX’s fleksibilitet kan disse udvidelser let implementeres i denne installation.

Innovation

Smarte hjem og bygninger er altid en opgradering sammenlignet med konventionelle installationer. Ikke alene bidrager automatiserede løsninger til højere komfort og levestandard, de gør det også muligt at være på forkant med kommende innovationer. Takket være KNX’s fleksibilitet er døren altid åben for integration af nye innovative løsninger og eksisterende installationer.

Brugervenlighed

Ved hjælp af KNX oplever vi automatisk en højere energieffektivitet og komfort. Standardens uendelige muligheder giver mulighed for konstant forbedring og optimering af brugervenligheden af hele installationen.

Kontaktinformationer

Firma: Hoffmann A/S
E-mail: jro@hoffmann.dk
Website: hoffmann.dk
Kontakt: Jan Roed